Tuesday, February 8, 2011

PRE-WEDDING CONCEPT

sebelum ni ada berangan nak buat pre-wedding kat bukit tinggi bagai tapi disebabkan beberapa faktor yang xdapat dielakkan, terpaksa la cancel..ni semua sebab amir la ni...kerja mengalahkan perdana menteri la pulak..tapi xpe la kan...cari duit untuk ida jugak kan..kalau x camner nak kawen kan...hehehehe

ok..cukup sessi meluah perasaan tu cik ida oiii....lepas cancel lokasi pre-wedding tu...mula la ida dok fikir nak cari kat mana kan....sebelum ni pun ada buat entry pasal concept pre-wedding ida nanti...tapi secara kebetulan pulak OP ida ada buat pakej VALENTINE'S DAY SPECIAL PENANG PORTRAITURE dengan harga amat amat berpatutan n plus bunga-bunga ros semua ditaja oleh beliau sendiri...katanya sampai sebakul dia nak bawak...wahhh...sangat romantik..... lagi pun xjauh sangat pun dengan ida..kat penang jer pun...so ida dah konfrem dah dengan arry...amir pun dah kena paksa dengan ida...

tarikh photoshoot tu 14hb february ni...dah x lama dah ni tapi ida xtaw nak pakai baju pe ni....masih mencari baju pe nak pakai ni...kaler baju pun xtaw nak ambik kelar pe..banyak yang ida tengok kat google kalau ambik gambar dengan roses mesti xpakai baju...aiyakkk...xkan kot...choiiiii.....
ambik mood roses dulu....

8 comments:

  1. baju yg warna putih @ hitam mesti sgt cantik kalo kena dgn rose merah ni :)

    ReplyDelete
  2. putih......cantik jugak kan..thnx cik yana.... =D

    ReplyDelete
  3. yup i pon setuju if u pakai baju putih...if pakai dress labuh mesti lg cun...hihihi...waaaa i x buat pon pre-wedding...xde bajet la...hukhukhuk :(

    ReplyDelete
  4. i ni xbrp nak tinggi la, mcm xsesuai plak nak pkai dress...tp cdngn u tu akn dpertimbangkan jugak la...thnx dear.....pre wedding ni pun sbb dpt harga murah, klu mahal pun i xmampu....

    ReplyDelete
  5. dress labuh akan buat u nampak tinggi.. but jgnlah yg kembang2 sgt.. white is sgt sweettt suka... me buat pre wedding nanti nak main cat... so white dress sgt diperlukan..

    ReplyDelete
  6. pre-wedding yang romantica de amor lah ni?..hehehe
    suggest pakai baju warna soft. putih ke, pink ke, tapi putih lebih afdal...

    ReplyDelete
  7. J.i.J : iye ke...ok la kn start cr dress la ni....asal nmpk tggi maw la jugak kn...hihihihi..thnx dear...wah...sangat fresh la idea u utk pre wedding u tu...best nye....xsabar la nk tggu pic pre wedding u nanti...share taw...hehhehehe

    SyimaSyaz: de amor la sgt...maw tergelak jugak ida nnt..kn control senyum ni..heheheh....thnx 4 ur suggestion....mmg knfrm kn cr kaler putih ni... =D

    ReplyDelete
  8. dress pink,red,white nampak suwiit.wah cantiknya nanti bgambar dengan roses.sukeee =)

    ReplyDelete