Tuesday, December 14, 2010

MY 2ND AWARD

wahhhh...rasa terharu sangat..maw xnye...bukan sekali tapi untuk kedua kali ida dapat arward ni...thnx sangat untuk cik syafa di atas pemberian award ni untuk ida...thnx dear...tapi agak lewat sikit nak buat entry untuk award ni....memang ida dah link pun blog cik syafa...  =D



so kat sini ida pun nak juga share award ni dengan blogger2 yang comey2 n awesome... 



1) Thanks the person who give you this award
2) Link that person at your blogroll
3) Spread to 15 blogger which you think awesome

7 comments:

  1. hye dear ida...thanks for the award..heheh ive already link u under my lift of frends also..and ive follow u too:)k dear....thanks again dear

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum ida.

    thanks dear. saya link kamu k.

    ReplyDelete
  3. walaikumusalam syahira

    welcome dear n thnx sbb link ida... =D

    ReplyDelete
  4. ida... thanx for the award... sgt rasa di hargai sbb kene tag... XOXO~!

    ReplyDelete
  5. Ida, thank you soooooooo much! ^__^ Dapat lagi this award. Thank you. ^_^ I'll update the award entry on my blog ye. ^_^

    ReplyDelete
  6. eh, kena tag la!!haha.tq iDa!!=)

    ReplyDelete