Tuesday, December 21, 2010

HANTARAN TUNANG

aiii...

entry kali ni pulak ida nak citer hantaran tunang ida...

mulanya perjanjian 5 dulang berbalas 7 dulang tapi last nya dulang ida bagi pulak yang bertambah-tambah banyak,amir pun bertambah-tambah jugak dulang...sebab-sebab yang terjadinya sebegitu rupa adalah disebabkan (mesti kagum la cikgu BM ida bila tengok ida tulis macam ni kan) mula ida beli la siap2 perfume untuk buat hantaran time kenduri nanti..maklum la hujung2 tahun kan perfume murah2....

sekali amir nak jadikan hantaran tunang, katanya xmaw simpan perfume tu lama-lama....maw xmaw ida pun buat la perfume amir untuk hantaran tunang ni, sedangkan ida dah siap buat dah 4 bekas...n lagi 3 dah siap beli dah barang...bila tambah perfume amir dah jadi 8..xbley la kan..selamat la ari sebelum majlis jiran datang bagi hantaran tapi bukan sorang, 2 orang pulak yang bagi, hantaran ida jadi genap jugak 10...last choice buka je kedai kek tu, kak ina pg beli n ida sendiri pun xtaw rupa sebenar kek tunang ida tu...pasrah jer la kan.....

7 dulang jer yang sama dengan tema..yg len semua last minute punya deco....tapi bley la kan dari xde..alhamdulilah.....
 from him to her

  from her to him

2 comments:

  1. kitorang... 9 berbalas 9...
    sesuai...hehe

    ReplyDelete
  2. bley erk sama??ida xprnah taw pulak....tp mmg sesuai pun kan... =D

    ReplyDelete