Wednesday, December 29, 2010

OH....!!! PELAMIN KU

aiii..


mulanya dok fikir juga perlu ke tak pelamin time tunang ni tapi bila dah bincang dengan vendor sekali dapat pula harga yang amat berpatutan terus je nak buat pelamin...macam ida pernah cakap sebelum ni, ida nak buat theme morocco untuk tunang ida..alhamdulilah menjadi juga la pelamin yang ida nak walaupun tak sepenuhnya macam yang ida maw...redha je la....


sebelum dapat pelamin yang ida nak, macam2 la benda yang jadi...diaorang datang pasang ari khamis lagi sebabnya banyak lagi rumah yang dorg nak kena g buat pelamin, x ke awal sangat kan..tapi nak buat cmne dah keje diaorang so ida ikotkan jer la...tapi diaorang tak setting abes pun..tinggal bunga n bantal x letak lagi..ok tu xpe jugak la


ari jumaat tunggu la kot2 diaorang nak datang letak tapi sampai ke malam x nampak pun batang idung..mak ayah dah tanya sebab pelamin xsiap lagi...tapi time tu rasa ok lagi sebab majlis start pukul 3, mayb pagi esok kot datang letak....


esoknya...tengah dok kalut2 alih2 tengok jam dah kul 12, ni xdatang lagi letak bunga, kang tonggol la pelamin ida ni...bantal sila pun xletak lagi,xkan nak duduk gitu jer...aarrrggghhh...dah start tekanan dah..col abg zam, dia dok sibuk make up pengantin len n cakap dah hantar orang datang letak...time tu rasa sangat geram...rasa cam xsempat nak buat pe dah, terus g makeup dengan perasaan yang sangat tidak tenteram (ayat nak skema ja kan)....


balik dari makeup dah kul 2.30 dah...tapi selamat la balik tu tengok pelamin dah cantik dah..lega la jugak..sampai umah dah layan saudara datang, tepat kul 3 rombongan lelaki dah sampai....memang xsempat nak buat pe la.....n part yang paling ida rasa xbley blah ialah.......
ni la gmbar penuh pelamin ida.....
LUPA NAK ON LAMPU KAT PELAMIN....
AALALALALA.......!!!!


ida sedar lampu kat pelamin x on time malam nak masuk tdo...bley?????  (-_-")


* hope gambar dari OP ida menampakkan pelamin ida jadi cantik......huhhuhuhu

2 comments:

  1. cantik!!xpe..OP mesti dpt edit bg pelamin 2 nmpk lagi cantik..=) jgn risau k!

    ReplyDelete
  2. thnx rose...tp itu la...sgt..sgt...harap gmbr dr OP cantik...time nak tdo tu trus xjd nak tdo sbb fikir kan lampu kt pelamin tu...pe punya sibuk smp xingt nk on lampu tu...huhuhu

    ReplyDelete