Saturday, December 11, 2010

GULA @ MADU..???




ida sekarang dalam mode yang sangat confius....sebabnya time bertunang nanti ida ingat nak buat adat menyuap manisan...mak ida okay jer...tapi yang menjadi ke'confius'an ida sekarang ni...ida xtaw nak pilih antara gula or madu.....

sebenarnya ida xberapa nak suka sangat makan gula ni..maw potong kaki nanti...hehehe...walaupun bukan nak makan banyak kan tapi rasa cam susah ja nak telan gula tu je...so ida decide nak suap madu tapi bila ida cakap kat mak nak pilih madu mak terus mak buat muka cam pelik...aiikkkk....salah ker pilih madu...??? tapi memang kebanyakkan orang len pun suap gula kan.....

aaarrrggghhhh....mana satu ni yang boley erkkk???? (kalu ikot ati memang nak madu)



2 comments:

  1. madu pon boleh ek? heee xpnah jumpe lagi maybe boleh kot...

    ReplyDelete
  2. itu la...ida pun kurang pasti ni....bley ker???huhuu

    ReplyDelete