Saturday, December 25, 2010

DOORGIFT E-DAY

aiii...

 ida nak jugak citer pasal doorgift time ida tunang aritu...sangat berpuas ati dengan doorgift tersebut sebab ida DIY sendiri okay....ni semua ida ambik idea dari cik meeya kita ni la...thnx dear sebab sudi berkongsi....kos pembuatannya sangat mudah dan murah....

ida buat dalam 90 pcs so semua rombongan amir, saudara mara n jiran-jiran dapat siap ada lebih ida bawak bagi kat member-member opis.....ramai yang cakap cantik....thnx semua...tu la je yang ida bley bagi...

antara isi kandungan dalam paper bag ni ialah kurma, kismis (mak sponsor)...candy n nak jugak bagi nata de coco...sebab ida suka makan nata de coco...taw je cik meeya beli kat kilang...kilang pulak dekat jer dengan umah ida...terus ida mintak adik tolong beli kan...memang murah berbanding beli kat hypermarket....

letih jugak la tangan ni nak mengunting TQ tag ni....btw ida DIY okay...credit untuk diri sendiri... =D
ni la nata de coco yang di beli terus dari kilang

3 comments:

  1. nata de coco? kita panggil puding..same lah dgn doorgift kita masa e-day...=)
    cume bekas je lain

    ReplyDelete
  2. erkk...dah kat ats tu tulis nata de coco...ida pun nata de coco jugak la..hehehe...skrg ni tgh nk fikir doorgift utk kenduri pulak la...

    ReplyDelete
  3. sama lah ni...kalau boleh nak bagi macam2...tp...pikir budget jugak...=)

    ReplyDelete