Wednesday, December 8, 2010

E-DAY KAK FARAH

selamat bertunang kak farah...!!!! kak farah dah selamat dah menjadi tunangan orang....kak farah nampak cantik sangat ari tu...

ari sabtu sampai dah ida kat umah kak farah...n buat 1st ida dapat tengok orang pasang pelamin dari mula sampai siap..begitu jakun sekali kan....selama ni pergi kenduri tengok dah siap dah orang pasang pelamin...hehehe...pelamin mama syida yang buat termasuk dengan make up kak farah sekali.....cantikkkk

ahad ari langsung nya majlis pertunangan kak farah.... kak farah cool giler, ida pulak yang nervous lebey mengalahkan tuan punya badan...pelik betul....maybe sebab nak jumpa dengan bakal PIL ida kot....sopex mintak bakal PIL ida ni jadi wakil pihak dia sebab bapak sopex xsehat....so yang menyarungkan cincin kat jari kak farah bakal MIL ida la...makcik nanti sarung kat jari ida pulak k...heheheheh..gedixxx...

alhamdulilah majlis berjalan lancar dan sangat sempurna...hopefully majlis ida nanti pun akan berjalan lancar..amin.....
ini la pasangan tunangan itu....kak farah & saufi (sopex)
sumber : edi edham

ada jugak kan...hehehehe
sumber :  edi edham 

*ida sangat-sangat terlupa nak bawak camera n nset pulak dah xsempat dah nk pikir letak kat mana...so ida ambik gambar-gambar ni daro photografer kak farah edi edham..gambar die memang awesome...thnx sangat sebab ada jugak gambar candid ida yang agak cantik... :p

2 comments:

  1. my dear ,

    syafa ada award utk u ^__^

    datang collect ya

    http://justyouni.blogspot.com/

    ReplyDelete